Bertora.lt svetainėje dėl geresnės paslaugų kokybės naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Plačiau apie slapukus. Uždaryti
  • -25,00 €

Akumuliatorių testeris Autool BT760

BT760

Autool BT760 akumuliatorių testavimo įrenginys, kuriame yra integruotas spausdintuvas. Naudojant pažangią matavimų technologiją, BT760 pateikia labai tikslius bandymo rezultatus ir gali juos atspausdinti per kelias sekundes. 

160,00 €
135,00 € Sutaupote 25,00 €
Su mokesčiais

 

Suteikiama garantija

 

Pristatymas visoje Lietuvoje ir ES

 

Komplektacijos parinkimas

Privalumai

  • Naudodami Autool BT760 akumuliatorių testerį, jus galėsite patikrinti bendrą akumuliatorių baterijų būklę, bei atlikti pilną krovimo sistemos patikrą. Jis padės jums nustatyti baterijos būklė, ar ji vis dar tinkama ar reikalingas jos pakeitimas. Taip pat, padeda nustatyti esmines krovimo, bei užvedimo sistemos problemas.
  • Integruotas spausdintuvas, kurio pagalba, jus ypač greitai galėsite atspausdinti atliktų matavimų parametrus ir jais pasidalinti su klientu. O pavaizduoti duomenys, įrenginyje atvaizduojami patogiai ir aiškiai. 
  • Testeris atitinka daugeli pasaulinių akumuliatorių baterijų standartų, tokius kaip CCA, IEC, EN, DIN, JIS ir kitus. Ypač platus matavimų spektras nuo 100 iki 3000 CCA.
BT760

Specifinė nuoroda

Užklausos forma

Nebūtina