Bertora.lt svetainėje dėl geresnės paslaugų kokybės naudojami slapukai (angl. cookies). Naršydami toliau, patvirtinate, kad sutinkate su slapukais. Plačiau apie slapukus. Uždaryti

LITUOKLIS 80W SMAILIU GALU SU TEMPERATŪROS VALDYMU IR LCD EKRANU

KX4715

LITUOKLIS 80W SMAILIU GALU

25,00 €
Su mokesčiais

 

Suteikiama garantija

 

Pristatymas visoje Lietuvoje ir ES

 

Komplektacijos parinkimas

80 W ŠILDOMAS LITUOKLIS SU TEMPERATŪROS VALDYMU IR LCD EKRANU

TIKSLUMAS JŪSŲ RANKOSE

Lituoklis su šildytuvu yra itin naudingas įrankis lituojant mažus elektroninius komponentus. Skirtingai nei tradiciniai transformatoriniai lituokliai, šiame naujoviškame lituoklyje šilumai generuoti naudojamas šildytuvas.

TIKSLUS TEMPERATŪROS VALDYMAS

Dėl galimybės reguliuoti temperatūrą naudojant intuityvius „+“ ir „-“ mygtukus, įrenginį galite pritaikyti prie konkretaus darbo reikalavimų. Be to, įmontuotas LCD ekranas leidžia stebėti nustatytą temperatūrą 1°C tikslumu.

ERGONOMIŠKAS DIZAINAS IR MAŽAS SVORIS

 Lituoklis žavi savo ergonomiška forma ir mažu svoriu, kuris užtikrina nepaprastą darbo komfortą net ir atliekant ilgalaikes užduotis. Šis įrankis puikiai tinka profesionalams ir „pasidaryk pats“ entuziastams. Galite juos naudoti telefonų taisymui, „pasidaryk pats“ projektams, papuošalų gamybai ir dar daugiau!

TIKSLUS LITAVIMO PROCESO VALDYMAS

Kompaktiškas lituoklio dydis ir smulkus antgalis leidžia tiksliai valdyti kiekvieną litavimo proceso etapą, pasirūpinant smulkiausiomis detalėmis.

GREITAS ĮKAITIMAS IR ILGAAMŽIŠKUMAS

Lituoklis greitai įkaista, todėl galite greitai pradėti dirbti. Jis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios garantuoja ne tik efektyvų litavimą, bet ir ilgaamžiškumą.

TECHNINIAI PARAMETRAI:

  • Galia: 80W

  • Maitinimas iš tinklo: 110-230 V

  • Temperatūros valdymas: taip (su dviem mygtukais)

  • Jungiklis: taip

MATMENYS:

  • Lituoklis: 20,5 cm x 2,5 cm

  • Antgalis (ilgis): 1,5 cm

  • Kabelio ilgis: 1 m

  • Pakuotė: 31,5 cm x 8,2 cm x 4,5 cm

80 W šildomas lituoklis su temperatūros valdymu ir LCD ekranu – tai įrankis, leidžiantis pasiekti tikslias ir patvarias elektronikos jungtis. Patogaus dizaino ir funkcionalumo dėka galėsite valdyti litavimo procesą, nepaisant jūsų patirties. Komplektacijoje esantys techniniai parametrai ir aukšta atlikimo kokybė daro šį lituoklį nepakeičiamu įrankiu jūsų dirbtuvėse.

KX4715

Specifinė nuoroda

Užklausos forma

Nebūtina